25 FESTIVAL DE CINEMA DE GIRONA

agosto 30, 2013

cartell_horitzontal_2013

El Festival de cinema de Girona des del seu inici té per objecte la recerca de nou talent prioritàriament europeu, generar camí al talent que està fora de circuits de mercat, perquè la seva obra té un important públic al nostre país. El Festival li ha d’obrir la porta al mercat del nostre país.

Les pel·lícules de l’edició de l’any passat, no tenien distribució a Catalunya, el Festival Girona va posar aquestes pel·lícules europees davant el públic i un jurat format pels crítics més influents de Barcelona, aconseguint reivindicar l’estrena d’aquests films a Catalunya. Per aquest any 2013, comptarem amb públic, crítica, premsa, distribuïdores i exhibidors perquè aquestes pel·lícules es posicionin bé en el mercat català i a l’espanyol. Aquest és el resultat que volem obtenir.

El criteri de selecció es basa en la innovació del llenguatge i en el seu contingut que necessariament ha de respectar i estimular els principis bàsics dels Drets humans. En definitiva la CREACIÓ ARTÍSTICA i els VALORS HUMANS són els puntals dels nostres objectius ideològics. L’art sense contingut, és alienant i ofensiu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: